Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan beşik görmek

Rüyada tahtadan beşik görmek

Rüyada tahtadan beşik görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, özgüveninin artacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, garanti olacak makama oturacağına delalet eder.

Rüyada tahtadan beşik gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız, içinizdeki bilgeden destek almanız gerekiyor.

Rüyada tahtadan beşik görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta beşik görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada tahta boş beşik görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş tahta beşik görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği yorulur.

Rüyada beşikte bebek emzirmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş beşik sallamak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beşik kertmesi görmek verimin kaçacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu beşik görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments