Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş bebek beşiği görmek

Rüyada boş bebek beşiği görmek

Rüyada boş bebek beşiği görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, rızkının kesilmeyeceğine, malının artmasını sağlayacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada boş bebek beşiği gördüyseniz:

  • Çok fazla çalışmanız gerekebilir.

Rüyada boş bebek beşiği görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına alamet eder.

Rüyada boş pembe beşik görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada tahta boş beşik görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işarettir.

Rüyada boş tahta beşik görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş demir beşik görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, işlerinde bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada boş beşik sallamak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Rüyada içi boş beşik görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, ev sahibi olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine işarettir.

Rüyada bebek beşiği satın almak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments