Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş beşik sallamak

Rüyada boş beşik sallamak

Rüyada boş beşik sallamak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada boş beşik sallamak gördüyseniz:

  • Sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada boş beşik sallamak nazara geleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği beşikte sallamak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada beşik sallamak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş bebek beşiği görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yardımın alınacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş tahta beşik görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada tahta boş beşik görmek para ve makam sahibi olacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi boş beşik görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, ticarette zarar edeceğine inanılır.

Rüyada boş pembe beşik görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, ele geçen paranın daha da artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments