Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta beşik görmek

Rüyada tahta beşik görmek

Rüyada tahta beşik görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, ağız tadı ile yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tahta beşik gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden oğutabilirsiniz.

Rüyada tahta beşik görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, geçim derdinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta boş beşik görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, mallarının da hayırlı olacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş tahta beşik görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtadan beşik görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada demir beşik görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, birçok iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüllü beşik görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi boş beşik görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, işlerin düzgün gideceğine, büyük zararlar getireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil beşik görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments