Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş pembe beşik görmek

Rüyada boş pembe beşik görmek

Rüyada boş pembe beşik görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, çok önemli noktalara geleceğine, işlerinin düşeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada boş pembe beşik gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hareketlenmeniz durumunda pek çok konuda size yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada boş pembe beşik görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada içi boş beşik görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalettir.

Rüyada boş beşik sallamak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada boş bebek beşiği görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, problemlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada tahta boş beşik görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada boş tahta beşik görmek karamsarlığa düşeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, günah işlemeyi terk edeceğine delalettir.

Rüyada boş demir beşik görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet eder.

Rüyada pembe beşik görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments