Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta boş beşik görmek

Rüyada tahta boş beşik görmek

Rüyada tahta boş beşik görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, büyük paralara sahip olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tahta boş beşik gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş size doğru yaklaştıklarını göreceksiniz.

Rüyada tahta boş beşik görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına işarettir.

Rüyada boş tahta beşik görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına alamet eder.

Rüyada tahta beşik görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, yaşamının tazeleneceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahtadan beşik görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada boş beşik sallamak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş pembe beşik görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, geçimin kolaylaşacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada içi boş beşik görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş bebek beşiği görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, hedeflerine ulaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments