Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş su kuyusu görmek

Rüyada boş su kuyusu görmek

Rüyada boş su kuyusu görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, tartışmaların sona ereceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada boş su kuyusu gördüyseniz:

  • Paranızı büyüme potansiyeli olan konulara yatırmanızda fayda var.

Rüyada boş su kuyusu görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada boş kuyu görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret eder.

Rüyada boş kuyuya düşmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına yorulur.

Rüyada su kuyusu bulmak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük su kuyusu görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına delalettir.

Rüyada su kuyusu düşmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalettir.

Rüyada derin su kuyusu görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kuyusundan su çekmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments