Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kuyusu bulmak

Rüyada su kuyusu bulmak

Rüyada su kuyusu bulmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, özel muamele göreceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işarettir.

Rüyada su kuyusu bulmak gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Rüyada su kuyusu bulmak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak iyi anlaşacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyu bulmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada su kuyusuna düşmek maddi gücünü kaybedeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işarettir.

Rüyada su kuyusunda yüzmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalettir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kuyusu temizlemek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada dolu su kuyusu görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments