Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kuyusu düşmek

Rüyada su kuyusu düşmek

Rüyada su kuyusu düşmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kuyusu düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Rüyada su kuyusuna düşmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hasta ise bakacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kuyusu düşmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sorunların artacağına işarettir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada siyah kuyuya düşmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işarettir.

Rüyada derin kuyuya düşmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments