Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kuyu görmek

Rüyada boş kuyu görmek

Rüyada boş kuyu görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine tabir olunur.

Rüyada boş kuyu gördüyseniz:

  • Bazı kurallar ya da aniden ortaya çıkan yerel yasalar veya prensipler nedeniyle dikkatiniz dağılabilir.

Rüyada boş su kuyusu görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, yanlış anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada boş kuyu görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş kuyuya düşmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, hayırlı haberler alacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulur.

Rüyada kuyunun içine bakmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kuyu ya düşmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun kuyuya düştüğünü görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada geniş kuyu görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments