Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kuyusundan su çekmek

Rüyada su kuyusundan su çekmek

Rüyada su kuyusundan su çekmek en yüksek makamlara oturacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Rüyada su kuyusundan su çekmek gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Rüyada su kuyusundan su çekmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada su kuyusu kazmak çok mutlu olunacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna girmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Rüyada su kuyusuna düşmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz su kuyusu görmek yüksek moralli olacağına, rahat bir döneme girileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu su kuyusu görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya su doldurmak sağlıklı ve zinde olacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına inanılır.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments