Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kuyuya düşmek

Rüyada boş kuyuya düşmek

Rüyada boş kuyuya düşmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada boş kuyuya düşmek zenginliğe kavuşacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada boş su kuyusu görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına işarettir.

Rüyada boş kuyu görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kuyu ya düşmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına alamet eder.

Rüyada su kuyusuna düşmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çamur kuyusuna düşmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, her geçen gün sorunların artacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments