Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş su kanalı görmek

Rüyada boş su kanalı görmek

Rüyada boş su kanalı görmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işarettir.

Rüyada boş su kanalı gördüyseniz:

  • Ailenizle daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada boş su kanalı görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada sulama kanalı görmek kızgınlıkların geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanalda su görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına yorulur.

Rüyada kanaldan akan su görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet eder.

Rüyada su kanalına girmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet eder.

Rüyada su kanalında balık görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kanalında yürümek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments