Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanalda su görmek

Rüyada kanalda su görmek

Rüyada kanalda su görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, belalara denk gelmeyeceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kanalda su gördüyseniz:

  • Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Rüyada kanal suyunda yüzmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başına türlü işler geleceğine alamet eder.

Rüyada su kanalına düşmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, bunun da geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada su kanalı kazmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine rivayet eder.

Rüyada su kanalı görmek insanların saygısının kazanılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulama kanalına düşmek etrafına güzel insanların dolacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret eder.

Rüyada su dolu kanal görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanaldan akan su görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine inanılır.

Rüyada sulama kanalı görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments