Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kanalına girmek

Rüyada su kanalına girmek

Rüyada su kanalına girmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kanalına girmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Rüyada su kanalına girmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanala girmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, ona kol kanat gereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada su kanalında boğulmak gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kanalları görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada su kanalı görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, yağmur yağmamasına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sulama kanalına düşmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalettir.

Rüyada su kanalı kazmak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Rüyada su kanalından geçmek sorunların aşılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments