Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulama kanalı görmek

Rüyada sulama kanalı görmek

Rüyada sulama kanalı görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada sulama kanalı gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı alt üst edebilir.

Rüyada su kanalları görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işaret eder.

Rüyada kanaldan akan su görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına işaret eder.

Rüyada boş su kanalı görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Rüyada sulama kanalına düşmek parasını dikkatli harcayacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kanalı kazmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, toparlanacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına delalettir.

Rüyada sulama kanalı görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada su kanalına girmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments