Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kanalında yürümek

Rüyada su kanalında yürümek

Rüyada su kanalında yürümek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada su kanalında yürümek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada su kanalında yürümek sorunlarının yakında biteceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanal suyunda yüzmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada su kanalı görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanalda su görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kanalına girmek çalışmalarının artacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulur.

Rüyada su kanalında boğulmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, üstün başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada su kanalından geçmek dertlerin uzaklaştırılacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments