Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kanalında balık görmek

Rüyada su kanalında balık görmek

Rüyada su kanalında balık görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına işaret eder.

Rüyada su kanalında balık gördüyseniz:

  • Gerek yapmak istediğiniz değişiklik ya da yenilikleri gerçekleştirmeniz, gerekse yeni işlere başlamak için gereken astrolojik desteğe sahipsiniz.

Rüyada su kanalında balık görmek hüsrana uğratacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kanalda balık yakalamak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işarettir.

Rüyada kanalda balık görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulama kanalı görmek rahat bir hayata adım atılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına işaret eder.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yakında hedefine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada su kanalı görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada su kanalından geçmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kanalına girmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments