Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanaldan akan su görmek

Rüyada kanaldan akan su görmek

Rüyada kanaldan akan su görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, düze çıkacağına, karısının çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kanaldan akan su gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken olumsuz kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kanaldan akan su görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan kanal görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işarettir.

Rüyada su kanalları görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, dertlerin ve sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada su kanalından geçmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada sulama kanalına düşmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada su dolu kanal görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kanalda su görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına delalet eder.

Rüyada su kanalı kazmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments