Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla su kanalına düşmek

Rüyada arabayla su kanalına düşmek

Rüyada arabayla su kanalına düşmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Rüyada arabayla su kanalına düşmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada arabayla kanala düşmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, ün salacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kanalına düşmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine inanılır.

Rüyada sulama kanalına düşmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanala düşmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada su kanalı görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada su kanalında boğulmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada su kanalında balık görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments