Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi boş beşik görmek

Rüyada içi boş beşik görmek

Rüyada içi boş beşik görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada içi boş beşik gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada içi boş beşik görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta boş beşik görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş tahta beşik görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş beşik sallamak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret eder.

Rüyada boş demir beşik görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, büyük bir yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş pembe beşik görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş bebek beşiği görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret eder.

Rüyada üç beşik görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments