Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe beşik görmek

Rüyada pembe beşik görmek

Rüyada pembe beşik görmek yokluk içine gireceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Rüyada pembe beşik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Rüyada boş pembe beşik görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada pembe beşik görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına işarettir.

Rüyada kırık beşik görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, daha güçlü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada beşik satın almak arkasının daha sağlam hale geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ikiz bebek beşiği görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beşik görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada içi boş beşik görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç beşik görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments