Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kazmak kemik görmek

Rüyada mezar kazmak kemik görmek

Rüyada mezar kazmak kemik görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulur.

Rüyada mezar kazmak kemik gördüyseniz:

  • Gereği kadar kazanmamak, çok fazla iş yükü, altından kalkılamayacak kadar çok iş yapma zorunluluğu ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda kemikler görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulur.

Rüyada mezar kemik görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına yorulur.

Rüyada mezardan kemik toplamak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, depresyona gireceğine işarettir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar ve kemik görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments