Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak kötü günleri geride bırakacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, güzellik ve hayır geleceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Evinizde duygusal iniş çıkışlar yaşanabilir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elle mezar kazmak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde mezar kazmak hayatını yoluna koymaya, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bunun da geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada mezarlığı kazmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, borcunun çok olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık kazdığını görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments