Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kazılmış mezar görmek

Rüyada boş kazılmış mezar görmek

Rüyada boş kazılmış mezar görmek gelişim içine girileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, bol bol moral depolanacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, kalp kırıklığı olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş kazılmış mezar gördüyseniz:

  • Çok önemli destekler, yardımlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada boş kazılmış mezar görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalettir.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, mal mülk sahibi olunacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına inanılır.

Rüyada mezar kazıldığını görmek belalardan korunacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Rüyada kazılan mezar görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kazılı mezar görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments