Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılı mezar görmek

Rüyada kazılı mezar görmek

Rüyada kazılı mezar görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, modern insanlarla tanışılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazılı mezar gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, belli konularda sizi yavaşlatacak yeni görevler ya da sorumluluklar verilebilir.

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kazılan mezar görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada kazılı mezar görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada mezar kazıldığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş kazılmış mezar görmek kem gözlere gelineceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hayatının iyileşeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments