Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kazılmış mezar görmek

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, çok üst mevkilere geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yeni kazılmış mezar gördüyseniz:

  • Genel anlamda çok çalışmanız gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada boş kazılmış mezar görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın kazıldığını görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada mezar kazılırken görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, işlerinin sarpa saracağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments