Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılan mezar görmek

Rüyada kazılan mezar görmek

Rüyada kazılan mezar görmek aksiliklerin yaşanacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kazılan mezar gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada mezar kazıldığını görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar kazılmasını görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar kazılırken görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalettir.

Rüyada mezarın kazıldığını görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına tabir olunur.

Rüyada kazılmış mezar görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret eder.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek rakiplerini yeneceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, sevgi ve hürmet göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments