Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarının kazıldığını görmek

Rüyada mezarının kazıldığını görmek

Rüyada mezarının kazıldığını görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, el açmayacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulur.

Rüyada mezarının kazıldığını gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kazılmış mezar görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın kazıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet eder.

Rüyada mezar kazılırken görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada mezar kazılmasını görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, istediği gibi hareket edeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına rivayet eder.

Rüyada kazılı mezar görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments