Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarını kazılmış gördüyseniz:

  • Yeni bir şey almaktan da mümkün mertebe uzak durmalısınız.

Rüyada mezar kazılmasını görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı günlerin geleceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek acı tecrübeler edineceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar kazılırken görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kazılmış mezar görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments