Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kazıldığını görmek

Rüyada mezar kazıldığını görmek

Rüyada mezar kazıldığını görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada mezar kazıldığını gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kazılı mezar görmek onu doyasıya yaşayacağına, istediği herşeye sahip olacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar kazılırken görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın kazıldığını görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar kazılmasını görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet eder.

Rüyada kazılmış mezar görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments