Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılmış boş mezar görmek

Rüyada kazılmış boş mezar görmek

Rüyada kazılmış boş mezar görmek koyu sohbetler edeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kazılmış boş mezar gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada boş kazılmış mezar görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek malının ve kazancının tam olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kazıldığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada kazılan mezar görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işarettir.

Rüyada mezar kazılmasını görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kazılı mezar görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazılmış mezar görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kazancının ilk önce azalacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments