Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği beşikte sallamak

Rüyada bebeği beşikte sallamak

Rüyada bebeği beşikte sallamak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, işlerinin baltalanacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği beşikte sallamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Rüyada bebeği beşikte sallamak hasret gidereceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, yoğun duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada boş beşik sallamak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Rüyada beşik sallamak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada bebek beşiği görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, kişinin geri planda kalacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği satın almak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına alamet eder.

Rüyada boş bebek beşiği görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments