Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşik sallamak

Rüyada beşik sallamak

Rüyada beşik sallamak sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, işsizseniz işe gireceğinize alamet eder.

Rüyada beşik sallamak gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Rüyada bebeği beşikte sallamak maddi anlamda güç kaybedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada boş beşik sallamak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına inanılır.

Rüyada beşik sallamak daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtadan beşik görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada boş tahta beşik görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, ticaretinin de bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk beşik görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına yorulur.

Rüyada boş demir beşik görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane beşik görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments