Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek beşiği satın almak

Rüyada bebek beşiği satın almak

Rüyada bebek beşiği satın almak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, işlerinin aksayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek beşiği satın almak gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada bebek beşiği satın almak işi ile gündeme geleceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına inanılır.

Rüyada beşik satın almak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalettir.

Rüyada bebek ve beşik görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalettir.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek büyük adımlar atılacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, bazen fakirlik görüleceğine yorulur.

Rüyada bebeği beşikte sallamak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beşikte bebek emzirmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments