Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil baraj suyu görmek

Rüyada yeşil baraj suyu görmek

Rüyada yeşil baraj suyu görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil baraj suyu gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil baraj görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu baraj görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baraj suyu görmek maddi imkânlarının azalacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada su barajı görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, toparlanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada barajın taştığını görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada barajda yüzdüğünü görmek rahat bir hayata adım atacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada baraj yapmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments