Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su barajı görmek

Rüyada su barajı görmek

Rüyada su barajı görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, zahmete ve derde düşeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada su barajı gördüyseniz:

  • Kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada baraj suyu görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine tabir olunur.

Rüyada su barajı görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada su dolu baraj görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet eder.

Rüyada baraj patlaması görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine yorulur.

Rüyada yeşil baraj görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada barajın taştığını görmek dertlerinin unutulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada baraj yapıldığını görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments