Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablaya tokat atmak

Rüyada ablaya tokat atmak

Rüyada ablaya tokat atmak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, alanında marka bir isim olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kırgınların barışacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet eder.

Rüyada ablaya tokat atmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yaşanan sorunlara yeterli ilgiyi göstermemeniz veya problemli durumlara rağmen, belli bir noktada kalmasını ummanız gerçek durumla bağdaşmayabilir.

Rüyada ablaya tokat atmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak hidayete ermeyi de başaracağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada tokat atmak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada sevgilisine tokat atmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, rahat nedir öğreneceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe tokat atmak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işarettir.

Rüyada düşmanına tokat atmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak yarınlarına inanacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine alamet eder.

Rüyada yeğenine tokat atmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments