Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenine tokat atmak

Rüyada yeğenine tokat atmak

Rüyada yeğenine tokat atmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, ticaretin önünün açılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, ün yapmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenine tokat atmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada yeğenine tokat atmak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak zorlukları aşacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine tokat atmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine inanılır.

Rüyada nişanlıya tokat atmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğe tokat atmak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babaya tokat atmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, umutlanacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments