Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birine tokat atmak

Rüyada sevdiği birine tokat atmak

Rüyada sevdiği birine tokat atmak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, para yatıracağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğine tokat atmak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak yeni denemelerde bulunacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret eder.

Rüyada ölüye tokat atmak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak hastalıklardan kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, kurtuluşu bulacağına rivayet eder.

Rüyada birisine tokat atmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments