Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe tokat atmak

Rüyada bebeğe tokat atmak

Rüyada bebeğe tokat atmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe tokat atmak gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Rüyada bebeğe tokat atmak büyük bir özgüven kazanılacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada eşe tokat atmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, işlerini yoluna koyacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada kaynanaya tokat atmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yapacağı planların altüst olacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada adama tokat atmak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızına tokat atmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğluna tokat atmak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuga tokat atmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments