Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birine tokat atmak

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Rüyada sevdiğine tokat atmak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak kişinin can derdine düşeceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak para sıkıntısının olmayacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birine tokat atmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çok mutlu olunacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada adama tokat atmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına işarettir.

Rüyada kocasına tokat atmak zahmetli bir işin sona ereceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments