Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tokat atmak

Rüyada tokat atmak

Rüyada tokat atmak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, geçim derdi çekeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tokat atmak gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Rüyada adama tokat atmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine tokat atmak çaresiz durumlarda kalacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada geline tokat atmak büyük aşamalar kaydedeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, yolunun açık olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kişinin iyi hale geleceğine delalettir.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini tokat atmak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments