Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo tesbih görmek

Rüyada bordo tesbih görmek

Rüyada bordo tesbih görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işarettir.

Rüyada bordo tesbih gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz veya projeleriniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Rüyada bordo tesbih görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok başarılı işlere adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo çanta görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, para ve makam sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bordo kadife görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo koltuk görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada bordo bereli görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sadece kendisini düşüneceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Rüyada bordo ceket giymek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada bordo renk etek görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bordo nişanlık giymek güzel bir haber almaya, büyük bir saygınlık kazanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments