Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo renk etek görmek

Rüyada bordo renk etek görmek

Rüyada bordo renk etek görmek işlerinin bozulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo renk etek gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Rüyada bordo renk etek görmek kindar olacağına, daha pozitif biri olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo etek giymek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, bol nimete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bordo renkli yatak örtüsü görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo renkli perde görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo renk kumaş görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo renkli araba görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada bordo renk elbise giymek işlerin devam edeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada bordo renk ceket giymek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments