Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo kadife görmek

Rüyada bordo kadife görmek

Rüyada bordo kadife görmek çok büyük ses getireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatının düzeleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bordo kadife gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumlu yönde etkileyebilecek yaratıcı fikirleriniz olabilir ya da oluşabilir.

Rüyada bordo kadife görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına yorulur.

Rüyada yeşil kadife ceket görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, esenlik bulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı kadife elbise görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kadife giymek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi kadife pantolon giymek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi kadife pantolon görmek başarısının azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadife giymek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada siyah kadife kutu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments