Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo nişanlık giymek

Rüyada bordo nişanlık giymek

Rüyada bordo nişanlık giymek tatsız sözlerin de unutulacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, sevdiği insanların olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Rüyada bordo nişanlık giymek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bordo gelinlik giymek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, güzel haberler alınacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada bordo renk elbise giymek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, övgü dolu sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo etek giymek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bordo renk ceket giymek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo elbise giymek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada bordo gömlek giymek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada bordo ayakkabı giymek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments