Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo ceket giymek

Rüyada bordo ceket giymek

Rüyada bordo ceket giymek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo ceket giymek gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada bordo renk ceket giymek hayırlı kararlar alacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet eder.

Rüyada bordo ceket giymek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo etek giymek evliyse çocuk sahibi olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada bordo pardesü giymek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo pantolon giymek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo palto giymek insanlara yardım edeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo tuvalet giymek onurlu bir yaşam süreceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo kazak giymek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments