Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo bereli görmek

Rüyada bordo bereli görmek

Rüyada bordo bereli görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, bol kazanç elde edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalettir.

Rüyada bordo bereli gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada bordo bereli görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Rüyada bordo bereli olmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo bereli asker görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bereli asker görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına inanılır.

Rüyada bordo pantolon giymek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, düzeninin bozulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo renk ceket giymek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ona göre davranacağına rivayet eder.

Rüyada bordo battaniye görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo ayakkabı giymek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments