Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo koltuk görmek

Rüyada bordo koltuk görmek

Rüyada bordo koltuk görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine alamet eder.

Rüyada bordo koltuk gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Rüyada bordo koltuk görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo renk koltuk görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bordo elbise almak her şeyin iyiye doğru gideceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine işaret eder.

Rüyada bordo bindallı giymek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, solan yüzünün güleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bordo hırka görmek küslerin ve dargınların barışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo renk elbise giymek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo yazma görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bordo mont giymek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments